Egeden acı ot (tilkişen yada sarmaşık olarak da anılıyor) kavurması
Otlar elle tek tek ayıklanıyor, sert yerleri atılıyor, zeytinyağda soğan kavruluyor, kırmızı biber, acı ot eklenerek çok karıştırılmadan, tahta kaşıkla kavruluyor, üzerine sarımsaklı yoğurt ve kırmızı biber ilave ediliyor, son derece sağlıklı bir yiyecek, doğal ortamda yetişiyor.
Kavrulmuş ota yumurta kırılarak da yenilebilir.
Haşlanmış nohutlar blenderda ezilerek, tahin sarımsak ve limon ekleniyor, tabağa alınarak sumak serpiliyor, üzerine kızdırılmış yağ dökülüyor ve maydanozla süsleniyor...
Afiyet olsun...
zamanlamam yanlış olmuş...
YanıtlaSilaç karnına bunları görmek:))
ellerine sağlık...
cayna
hımmm evt keşke yemekten sonra baksaydın canım ::))
YanıtlaSilCanim cok istah acici gorunuyor ellerine saglik. Bence icine birazda kimyon koymak gerekiyor,ayrica tadinada bakmam lazim buradan olmuyor. sevgiler
YanıtlaSilevt kimyonda yakışır arkadaşım, gel de yapalım tadına bakalım canım arkadaşım, sevgiler:)
YanıtlaSil